Gastenboek

Wij zouden het op prijs stellen als u hier een reactie in ons gastenboek plaatst over uw ervaringen met vakantiehuis Na Potok zodat toekomstige gasten uw ervaringen met ons vakantiehuis Na Potok kunnen lezen. Ook wat voor uitstapjes er vanuit vakantiehuis Na Potok gemaakt zijn kan een inspiratie zijn voor onze gasten.

Bericht toevoegen

 1. Voor de tweede keer hebben we voor een korte voorjaarsvakantie Na Potok 2 gehuurd.
  We hebben het met z’n allen weer reuze naar ons zin gehad.
  Voor ons en ons groter wordend gezin is dit een prima huis om gezellig met elkaar te zijn zonder dat we bovenop elkaars lip hoeven te zitten. Hieraan helpt de grote woonkamer met de vele zitplaatsen, de grote tafels en de hoeveelheid slaapkamers zeker mee.
  Ook buiten is het heerlijk, we hebben van de tuin gebruik gemaakt en rond de grote stookplaats worsten op stokken geroosterd zoals wij dat geleerd hebben van onze Tsjechische vrienden. Veel in de omgeving gewandeld, hiervoor zijn genoeg mogelijkheden.
  Bedankt voor het gebruik van het huis en we hopen hier nog eens terug te komen.
  Vriendelijke groet,
  Gerard en Marlène van Vliet.

 2. Klaas Salentijn schreef:

  We hebben dit jaar (2015) voor het eerst een HUIS gehuurd in Tsjechië. In Na Potok 2 hadden we met 5 volwassenen en 4 pubers meer dan voldoende ruimte. De directe omgeving gaf rust (voor opa en oma) en ruimte (voor onze pubers). Zelfs de hond werd enthousiast. In de nabijheid van Mostek is genoeg moois te zien, zelfs Praag was goed te doen. Na meer dan 25 jaar reizen naar Tsjechië is dit huis/ deze omgeving een mooie nieuwe ervaring.

 3. fam feith schreef:

  Beste Hannie
  Wij hebben ook dit jaar weer volop genoten van jullie huis
  Het is lekker groot en met een groot gezin heb je voldoende ruimte en het skigebied ligt dicht in de buurt, en natuurlijk is het voor ons als Nederlanders goedkoop uit eten kortom wij gaan zeker nog een wel een keer bedankt Rob Feith

 4. karin woudstra schreef:

  De herfstvakantie 20 okt t/m 27 okt 2012 in Tsjechie doorgebracht. Wat een prachtig groot ruim huis. Wat zo heerlijk is aan dit huis dat er een aparte keuken is. kinderen ‘savonds voor de tv en de ouders in de keuken kaarten. Ook een geweldige ligging. de kinderen hebben genoten van de beek en het bos.Wij gaan meestal niet 2x naar hetzelfde huis, maar mochten we het wel doen, dat komt dit huis zeker in aanmerking. Zal het ook door geven aan vrienden en fam. mocht het zo te praat komen.

 5. Margriet schreef:

  Na Potok 1, augustus 2012.

  Het was een lange reis, maar het was zeker de moeite waard. Het is een mooi huis. We hebben genoten van de ruimte, de rust, de hertjes in de tuin.
  Het is een heel compleet huis, met een prachtige badkamer, een keuken met vaatwasser en oven (o.a.) en hele ruime slaapkamers. We waren met 6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen), maar we hadden echt genoeg ruimte!

  We zijn er zelf niet de mensen naar om snel naar een zelfde plek te gaan, maar mochten we van die gewoonte afwijken, dan zullen we zeker weer aan Na Potok denken!

  Hartelijke groeten,
  Margriet Schouten.

 6. fam.de jong/idsinga/boskma schreef:

  Met de hele familie (7 volwassenen en 5 kinderen) vakantie gevierd in Na Potok 1 en 2. Een gezellig en ruim huis in een prachtige omgeving.Ook het weer was fantastisch!
  Kortom voor herhaling vatbaar!!!

 7. Gordon Milne schreef:

  Hannie
  We just got back last night after a really great week.
  We had a completely new group with us this time and like the last group they all loved it.
  Thank you so much.
  We skied every day at Cerny Dul and hired the skis from your friends at Hotel Pod Zvicinou
  All the best and thanks once again for a great holiday.
  Gordon

 8. Janny Rispens schreef:

  Vijf dagen verbleven wij in Na Potok 1 en 2.
  Met zes volwassenen en acht kinderen hebben we het er erg naar onze zin gehad.
  Wat een prachtig groot huis. Ruimte om met elkaar te eten en te spelen. Fantastisch. Alles in overvloed aanwezig.
  In de dagen dat we er waren hebben we elke dag geskied.
  In verschillende gebieden. De beginners hadden een Nederlandse leraar (de hoteleigenaar, van Hotel Pod Zvicinou). Daar hebben we ook de ski’s kunnen huren en prima gegeten. Dat hotel is ook zeker een aanrader. Een gezellig familiehotel waar de kinderen ook lekker kunnen spelen.
  Kortom, we hebben genoten van onze vakantie en de gastvrijheid die ons ten deel is gevallen.
  Janny Rispens

Bericht toevoegen/Ins Gästebuch eintragen